Kertivill.hu

Bruttó 50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes GLS szállítás, bruttó 40.000 Ft esetén ingyenes FoxPost csomag automata! 

Ünnepi rend: 

December 24. és Január 1. között leadott rendeléseket 2023. január 2-án dolgozzuk fel. 

A december közepétől leadott rendelések szállítási ideje módosulhat.

Az ünnepi időszakokban a futárszolgálatok túlterheltsége miatt a megrendelt csomagok szállítási ideje változhat, így akár 2-3 munkanap csúszás is várható. 

Raktáron lévő termékek esetén december 20-áig leadott rendelés , a termék utánrendelés esetén december 16– ig leadott rendelés még december 24 előtt megérkezhet. 

Szállítási módok

FoxPost

FoxPost Csomagautomata

Egységesen 1290 Forint

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Bruttó 40.000 forint feletti vásárlás esetén Ingyenes szállítás FoxPost automatába*

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link:
https://www.foxpost.hu/csomagautomatak)

Maximálisan a 25 kilogrammot meg nem haladó, 60 cm x 36 cm x 61 cm méretű csomag adható fel.

*Amennyiben megrendelt termékek súlya és mérete nem haladja meg a FoxPost automatában való elhelyezés szabályait.

GLS

GLS házhozszállítás

Normál méretű csomag esetén: 1990 Forint

GLS CsomagPont

Normál méretű csomag esetén: 1300 Forint

Más kiszállítási módra való igényt is igyekszünk teljesíteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy a rendelési megjegyzésben tüntesse fel.

Amennyiben a termék jellegéből(Túl méretes, túlsúlyos) adódóan nem tudjuk kiszállíttatni a FoxPost, valamint GLS futárszolgálattal sem, munkatársunk a rendelés leadását követően felveszi Önnel a kapcsolatot és alternatív szállítási módot javasol. 

Utánvétes rendelés esetén minden esetben 500 Forint utánvételi díjat számítunk fel. 

Személyes átvétel

Személyesen is átveheted átvételi pontunkon a webáruházon keresztül megrendelt termékeket, amennyiben a fizetendő végösszeget banki átutalással egyenlíti ki. Egyelőre sem készpénzes, sem bankkártyás fizetési lehetőség nem biztosított a személyes átvételi ponton. A termékek megrendelését követően értesítjük a pontos végösszegről, valamint az átvétel időpontjáról. A személyes átvétel ingyenes.

Átvételi pont:
2086 Tinnye Bajcsy-Zsilinszky u. 8 

A megrendelt termékek H-P: 8-17h között vehetőek át.

Az átvételi pont csak banki átutalás esetén választható ki (GLS CsomagPont, személyes átvétel: ingyen vagy 1.299 Ft lehetőséget választva)

Utánvét

Utánvétes rendelés esetén 500 Forint utánvételi díjat számítunk fel. 

Fontos: 

A FoxPost csomagautomata esetén az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Kiszállítási idő

Amennyiben a megrendelt termékek raktárkészletünkön vannak, a kiszállítási idő legfeljebb 2-3 munkanap. Abban az esetben ha a megrendelt termék nincs raktáron, a szállítási idő változhat, amelyről a fizetés előtt tájékoztatjuk. 

Sérült csomag esetén

Körültekintően próbáljuk termékeinket csomagolni, ám előfordulhat, hogy a doboz és a benne lévő terméek sérülhetnek. Kérjük, hogy a futár távozása előtt legyen szíves ezt ellenőrizni! Ha kívülről
bármilyen látható sérülést tapasztalnának, kérjük, vetessenek fel a szállító cég munkatársával jegyzőkönyvet.
Az utólagos fényképfelvétel önmagában nem elegendő!
Törés esetén csak akkor tudjuk a sérült árut/árukat cserélni, amennyiben megtörténik a jegyzőkönyv felvétele, s annak másolatát (akár fotókkal kiegészítve) elérhetőségeink valamelyikére eljuttatják.

error: Content is protected !!

Feliratkozom a hírlevélre és kérem a kedvezményt.

A kuponkód legalább bruttó 6.000 forintos vásárlás esetén egyszer használható fel. Amennyiben a kuponkód nem érkezett meg kérjük ellenőrizze a levelező spam mappájában is.